Seri tas

Cyan Pak mangrupikeun produsén bungkusan dahareun profésional anu berbasis di China sareng bumi cetak di Zhejiang, nawiskeun jasa pikeun sagala jinis bungkusan kelas pangan anu fleksibel, kualitas luhur.

tingali deui
  • Perusahaan Langsung Pembungkusan Anu Fokus Dina Pembungkusan Fleksibel Leuwih 10 Taun, Nawiskeun Harga Kalapa Sapertos Tanpa Perantara

    Produsén

    Perusahaan Langsung Pembungkusan Anu Fokus Dina Pembungkusan Fleksibel Leuwih 10 Taun, Nawiskeun Harga Kalapa Sapertos Tanpa Perantara

    diajar deui
  • Tim Palayanan Sareng Pangaweruh Profesional, Teu aya Halangan Basa, Tanggapan Gancang.

    24/7 Service Palanggan

    Tim Palayanan Sareng Pangaweruh Profesional, Teu aya Halangan Basa, Tanggapan Gancang.

    diajar deui
  • Ngarojong Rupa-rupa Metode Angkutan, Kalebet Angkutan Udara (Fedex, Dhl, Jsb.) Sareng Angkutan Laut

    Gancang péngkolan-Around Time

    Ngarojong Rupa-rupa Metode Angkutan, Kalebet Angkutan Udara (Fedex, Dhl, Jsb.) Sareng Angkutan Laut

    diajar deui
  • 1 # 10000pcs Pikeun Kantong Dicitak Adat (Téhnologi Percetakan Gravure) 2 # 1000pcs Pikeun Kantong Saham

    Moq Rendah (Kuantitas Pesenan Minimum)

    1 # 10000pcs Pikeun Kantong Dicitak Adat (Téhnologi Percetakan Gravure) 2 # 1000pcs Pikeun Kantong Saham

    diajar deui
  • kopi
  • kadaharan piaraan
  • perawatan pribadi

tentang Kami

Kami dilengkepan ku rupa-rupa mesin percetakan, laminasi sareng ngabentuk kantong, kalebet 3 sét mesin percetakan gancang-gancang, tiasa nyitak dugi ka 10 warna.Sareng ogé gaduh 3 sét mesin laminasi sareng 14 sét mesin nyieun kantong.

leuwih ngarti

bérita paling énggal

  • news_img

    Anu Anjeun Peryogikeun Apal Ngeunaan PLA Packaging

    Naon Dupi PLA?PLA mangrupikeun salah sahiji bioplastik anu paling diproduksi di dunya, sareng aya dina sagala hal, tina tékstil dugi ka kosmétik.Éta bébas toksin, anu ngajantenkeun éta populer di industri tuangeun sareng inuman dimana biasana dianggo pikeun ngarangkep rupa-rupa barang ...

    maca deui
  • news_img

    Kumaha Kantong Kopi Aluminium Foil Dihasilkeun?

    Kantong aluminium foil sacara lega dimaksudkeun pikeun ngabungkus biji kopi salaku harta panghalang anu luhur pikeun bungkusan, sareng éta bakal ngajaga kasegaran kacang panggang salami mungkin.Salaku produsén pikeun kantong kopi lokasina di Ningbo, Cina salila sababaraha taun, urang bade ngajelaskeun ...

    maca deui
  • news_img

    Kumaha Sustainable Dupi bungkusan Kopi anjeun?

    Usaha kopi di sakumna dunya parantos museurkeun kana nyiptakeun ékonomi sirkular anu langkung sustainable.Maranehna ngalakukeun ieu ku nambahkeun nilai kana produk jeung bahan aranjeunna ngagunakeun.Éta ogé geus nyieun kamajuan ngaganti bungkusan disposable ku solusi "greener".Urang terang yén dosa ...

    maca deui
  • news_img

    Stand-up Pouch VS Datar Bottom Pouch

    Milih format bungkusan anu leres tiasa sesah.Anjeun kudu narik jumlah badag konsumén dina jumlah pondok waktu.Paket anjeun kedah janten "juru bicara" anjeun dina rak toko.Éta kedah ngabédakeun anjeun tina pesaing anjeun, ogé ngirimkeun kualitas ...

    maca deui

produk panas

  • Ngaropea Preprinted Blok Bottom Pouch Pikeun Biji Kopi
  • Ngaropéa Datar Bottom Pouch Pikeun Biji Kopi
  • Ngaropéa Datar Bottom Pouch Pikeun Biji Kopi
  • Méwah Ngaropea Stand Up Pouch Jeung Hot Foil Stamping

buletin