Seri tas

Cyan Pak minangka produsen kemasan panganan profesional China lan omah cetak ing Zhejiang, nawakake layanan kanggo kabeh jinis kemasan panganan fleksibel sing disesuaikan lan berkualitas tinggi.

ndeleng liyane
  • Perusahaan Kemasan Langsung Sing Fokus ing Kemasan Fleksibel Swara 10 Taun, Nawakake Rega Kompetitif Tanpa Perantara

    Produsen

    Perusahaan Kemasan Langsung Sing Fokus ing Kemasan Fleksibel Swara 10 Taun, Nawakake Rega Kompetitif Tanpa Perantara

    sinau liyane
  • Tim Layanan Kanthi Kawruh Profesional, Ora Ana alangan Basa, Respon Cepet.

    Layanan Pelanggan 24/7

    Tim Layanan Kanthi Kawruh Profesional, Ora Ana alangan Basa, Respon Cepet.

    sinau liyane
  • Ndhukung Macem-macem Metode Transportasi, Kalebu Angkutan Udara (Fedex, Dhl, Ls.) Lan Angkutan Laut

    Fast Turn-Around Time

    Ndhukung Macem-macem Metode Transportasi, Kalebu Angkutan Udara (Fedex, Dhl, Ls.) Lan Angkutan Laut

    sinau liyane
  • 1 # 10000pcs Kanggo Tas Cetak Kustom (Teknologi Pencetakan Gravure) 2 # 1000pcs Kanggo Tas Simpenan

    Low Moq (Minimum Order Quantity)

    1 # 10000pcs Kanggo Tas Cetak Kustom (Teknologi Pencetakan Gravure) 2 # 1000pcs Kanggo Tas Simpenan

    sinau liyane
  • kopi
  • panganan pet
  • perawatan pribadi

babagan awake dhewe

Kita dilengkapi karo macem-macem mesin cetak, laminasi lan tas, kalebu 3 set mesin cetak kanthi kacepetan dhuwur, bisa nyithak nganti 10 warna.Lan uga duwe 3 set mesin laminasi lan 14 set mesin nggawe tas.

luwih paham

kabar paling anyar

  • warta_img

    Sampeyan kudu ngerti babagan Kemasan PLA

    Apa PLA?PLA iku salah siji saka bioplastik paling dhuwur diprodhuksi ing donya, lan ditemokaké ing kabeh, saka tekstil kanggo Kosmetik.Bebas racun, sing wis misuwur ing industri panganan lan omben-omben sing umume digunakake kanggo ngemas macem-macem barang ...

    maca liyane
  • warta_img

    Kepiye Kantong Kopi Aluminium Foil Diprodhuksi?

    Tas aluminium foil digunakake kanggo ngemas biji kopi minangka properti penghalang dhuwur kanggo paket kasebut, lan bakal njaga kesegaran kacang buncis sajrone bisa.Minangka Produsèn kanggo tas warung dumunung ing Ningbo, China kanggo akèh taun, kita arep kanggo nerangake ...

    maca liyane
  • warta_img

    Carane Sustainable Kemasan Kopi Sampeyan?

    Bisnis kopi ing saindenging jagad wis fokus nggawe ekonomi bunder sing luwih lestari.Dheweke nindakake iki kanthi nambah nilai kanggo produk lan bahan sing digunakake.Dheweke uga wis nggawe kemajuan ngganti kemasan nganggo solusi "luwih ijo".Kita ngerti yen dosa ...

    maca liyane
  • warta_img

    Ngadeg-munggah Kanthong VS Flat Bottom Kanthong

    Milih format kemasan sing bener bisa dadi angel.Sampeyan kudu narik akeh pelanggan ing wektu sing cendhak.Paket sampeyan kudu dadi "juru bicara" ing rak toko.Sampeyan kudu mbedakake sampeyan saka pesaing sampeyan, uga menehi kualitas ...

    maca liyane

produk panas

  • Kantong Ngisor Blok Preprint sing Disesuaikan Kanggo Biji Kopi
  • Kanthong Datar Ngisor Khusus Kanggo Biji Kopi
  • Kanthong Datar Ngisor Khusus Kanggo Biji Kopi
  • Mewah Customized Ngadeg Pouch Kanthi Hot Foil Stamping

buletin