head_banner

Hva avslører kaffeposens farge om brenneriet?

56

Fargen på en kaffebrennerpose kan påvirke hvordan folk ser på virksomheten og dens verdier, øke merkevaregjenkjenningen og styrke forbrukernes tillit.

I følge en KISSMetrics-undersøkelse tror 85 % av kjøperne at fargen er hovedfaktoren som påvirker deres beslutning om å kjøpe et produkt.Selv sterke følelsesmessige reaksjoner på noen farger, som entusiasme eller melankoli, har vært kjent for å forekomme.

For eksempel, i kaffeemballasje, kan en blå pose gi ideen om at kaffen er nybrent til kunden.Som et alternativ kan det fortelle dem at de kjøper koffeinfritt.

Det er avgjørende for spesialkaffebrennere å forstå hvordan man bruker fargepsykologi til sin fordel.

Roasters må vurdere hvordan kundene vil reagere på fargene de bruker på kaffeposer, enten det er for å annonsere en linje med begrenset opplag, påkalle merkevaren deres eller fremheve spesielle smaksnotater.

Hvilken forskjell gjør farget kaffebeholder?

57

Nyere studier har vist at shoppere vil danne seg en mening om en forhandler innen 90 sekunder etter at de har besøkt en butikk, med 62 % til 90 % av visningene kun basert på farge.

Kunder ser vanligvis farger på samme måte uavhengig av merke;dette er fordi farger er mer fast forankret i menneskets psykologi enn symboler og logoer.

Dette innebærer at bedrifter kan appellere til et stort publikum uten å redesigne produktene sine for ulike markeder.

Å bestemme seg for en enkelt farge for kaffeposer kan være utfordrende for spesialiserte brennere.Det påvirker ikke bare merkeidentifikasjonen betydelig, men når folk først har blitt vant til det, kan det være utfordrende å endre.

Likevel har bruk av sterke, livlige farger vist seg å øke merkevaregjenkjenningen både offline og online.Dette oppmuntrer følgelig til flere gjentakende kjøp.

Det er mer sannsynlig at kunder stoler på et brennermerke fremfor andre de ikke har opplevd før når de kan gjenkjenne det.

En stekers fargevalg må være klokt gitt at forbløffende 93% av folk tilsynelatende legger merke til utseendet når de kjøper et produkt.

Bruk av fargepsykologi i kaffeemballasje

Ifølge studier behandles ord og former etter farge i hjernen.

For eksempel er det mange som umiddelbart tryller frem den amerikanske fastfood-juggernauten McDonalds og dens gjenkjennelige gule buer når de tenker på fargene rødt og gult.

I tillegg forbinder folk ofte instinktivt bestemte farger med spesifikke følelser og psykologiske tilstander.For eksempel, mens grønt vanligvis forbindes med tanker om velvære, friskhet og natur, kan rødt fremkalle følelser av velvære, energi eller entusiasme.

Det er imidlertid avgjørende for brennere å ta hensyn til psykologien som ligger til grunn for fargene de velger for kaffeposene sine.Spesielt tror 66 % av kjøperne at de er mindre tilbøyelige til å kjøpe et produkt hvis fargen de foretrekker ikke er tilstede.

Det kan derfor være vanskelig å begrense paletten til en enkelt farge.

Farget kaffeemballasje kan subtilt påvirke kundenes valg uten at de forstår det.

Jordfarger er utmerket for å projisere raffinement og en følelse av tilknytning til naturen;de får bærekraftige kaffeposer til å se vakre ut.

Kunder kan bedre forstå hva de kan forvente når de tilbereder en kopp kaffe takket være fargeskjemaet og illustrasjonsvalgene, som uttrykker livfullheten til kaffen inne.

Farget kaffeemballasje kan også brukes til å kommunisere smaksnotater, kaffestyrke og typen bønne inne i posen.For eksempel brukes ravfarger og hvite farger ofte for å representere smaker som karamell eller vanilje.

Hva du bør tenke på når du designer kaffeposer

Selv om fargen på kaffeemballasjen er betydelig, er det andre aspekter å ta hensyn til når du designer poser.

Representerer merkevarestemmer og verdier

Merkevarebygging er avgjørende for å formidle en bedrifts idealer og historie til kundene.Roasters kan velge å understreke ekstravagansen og rikdommen til merket ved å bruke farger som svart, lilla eller nei.

Derimot kan en bedrift som velger rimelig kvalitet trenge en vennligere farge, som oransje, gul eller rosa.

Det er avgjørende at merkevarebygging er konsistent gjennom hele organisasjonen, ikke bare på kaffeemballasje.I tillegg må en markedsføringsstrategi vurderes.

Kaffeposer må skille seg ut i mer enn bare supermarkedshyller;de må også være iøynefallende på nettet.

Markedsføring er avgjørende for moderne bedrifter, fra å utvikle iøynefallende bilder for å forbedre en brenners merkevaretilstedeværelse og "stoppe rullen" på sosiale medier til å forbedre et selskaps etos og stemme.

Roasters må bygge sin merkevarestemme og integrere den på tvers av alle aspekter av virksomheten, inkludert emballasje, merking, nettsteder og fysiske lokasjoner.

levere på løfter med kaffeemballasje

Emballasjen må ligne en pose kaffe gitt at kaffe er mer enn bare en smak for å øke merkeidentifikasjonen ytterligere.

En kaffepose som minner om en burgerboks kan for eksempel skille seg ut fra den andre kaffen på hyllen, men den vil også forvirre kundene.

Logoen til en brenner skal være enhetlig på alle kaffebeholdere.Brennere vil at kaffebønnene deres ikke skal være forbundet med uforsiktighet og rotete, noe inkonsekvent innpakning kan tyde på.

Du bør være klar over at ikke alle brennere vil kunne endre fargen på hver kaffepose.I stedet kan de bruke fargekodede eller spesialtrykte etiketter for å skille mellom smaker og blandinger samtidig som emballasjens farger holdes konsistente.

Dette muliggjør avgjørende merkebevissthet og lar kundene vite hva de kan forvente.

Merkevarebygging er en avgjørende faktor fordi den forteller kundene om et selskaps historie og kjernetro.

Fargeskalaen på kaffeposene skal utfylle brennerens logo og merkevarebygging.Et overdådig og overdådig kaffemerke kan for eksempel bruke dristige fargetoner som svart, gull, lilla eller blått.

Alternativt kan et selskap som ønsker å fremstå som mer imøtekommende bruke varme, innbydende farger som oransje, gul eller rosa.

Vårt dyktige designteam hos CYANPAK har mange års ekspertise på å produsere særegne, spesialtrykte kaffeposer som uttrykker merkevareidentitet.

Vi sikrer at fargekaffeposene dine er konsistente på tvers av alle markedsføringsplattformer ved å bruke banebrytende digital utskriftsteknologi.

For å lage den ideelle emballasjen for dine behov, kan vi hjelpe deg med å velge mellom en rekke miljøvennlige materialer og andre elementer.

Vi tilbyr et utvalg emballasjematerialer som er 100 % komposterbare eller resirkulerbare, for eksempel kraftpapir eller rispapir.Begge alternativene er organiske, komposterbare og biologisk nedbrytbare.Kaffeposer laget av PLA og LDPE er ytterligere alternativer.


Innleggstid: 28. november 2022